Серед волинських полісменів обирають начальників підрозділів

0
-7
Серед волинських полісменів обирають начальників підрозділів
У Головному управлінні Національної поліції у Волинській області сьогодні заслухали вісьмох претендентів на службове підвищення поза конкурсом, серед них - заступник начальника Нацполіції Волині Анатолій Петрушин.

Про це йшлося на засіданні атестаційної комісії №8, 12 грудня в ГУ Нацполіції у Волинській області, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Цікаво що, серед кандидатів на підвищення був чинний начальник організаційно-методичного відділу слідчого управління ГУНП Анатолій Петрушин, який хоче повернути собі крісло заступника начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області.


До складу комісії увійшли керівники структурний підрозділів національної поліції та представники громадських організацій, загалом близько 20 чоловік. Очолила комісію заступник начальника Головного управління Наталія Пасічник.

Під час комісії заслухали вісьмох претендентів на керівні посади внутрішнього кадрового розпорядку. Усі кандидати пропрацювали в правоохоронних органах понад 10 років, мали позитивну характеристику та бажання працювати. Комісія особливих питань до кандидатів не мала. Згідно з зачитаними характеристиками, усі хто був заявлений на внутрішні керівні посади в Управлінні поліції, давно довели свою профпридатність за роки попередньої служби.

Рішення комісії щодо кандидатів обіцяють оголосити через 5 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні