Пам’ятник Бандері в Луцьку обійдеться у 3,5 мільйони

4
-3
Пам’ятник Бандері в Луцьку обійдеться у 3,5 мільйони
У Луцьку пам’ятник Степану Бандері буде зводити КМП "Гранітбудексклюзив".

Відповідна інформація розміщена на сайті електронної системи публічних закупівель Prozorro.

Зокрема, у тендерній документації вказано, що очікувана вартість будівництва становитиме 3 522 231 гривень. Тож управління капітального будівництва Луцької міської ради завершує переговорну процедуру закупівель і до 17 грудня ще прийматиме заяви на оскарження.

Тим не менше, вже вчора було надіслано повідомлення про намір укласти угоду саме з колективним малим підприємством "Гранітбудексклюзив".

Варто наголосити на тому, що за рішенням Луцької міської ради від 29.07.2009 року №44/5, переможцем конкурсу на кращу ідею спорудження пам’ятника Степану Бандері визнано авторський колектив. До складу цього авторського колективу скульпторів та архітекторів було включено власника КМП "Гранітбудексклюзив", його комерційного директора Грабарчука С.М.

Тож вже згодом під час наради авторського колективу-переможців конкурсу спорудження пам’ятника Степану Бандері (протокол від 01.06.2016 №1) КМП "Гранітбудексклюзив" доручено виступити генеральним підрядником побудівництву пам"ятника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пам'ятник за ціною чотирьох квартир???
Хто підписує такі проекти??? Це вже натуральний клінічний ідіотизм!!!
Яка користь з тої каменюки за таке бабло???
В Луцьку вже все зробили, тільки ще золотої статуї "покровителю закоханих" не поставили???
Якого лисого його ставити біля РАЦСу??? Поставте пам'ятного стовпа на вул. Бандери за кошти його аж таких фанатів, і хай вони хоч кожен день гримаються об нього своїми націоналістичними лобами!
З посадженого дерева буде більше користі, ніж з того пам'ятника!
Мости валяться, Замок тріщить по швах, пів парку вирізали під атракціони, але на ремонт і на нові насадження грошей не вистачає, зате на Бандеру - хоч 3, хоч 5 мільйонів, бо ж без нього не було б України. І мене б не було. І вас теж. Бо він виграв Другу Світову, а перед тим заснував на пагорбах Київ, а потім побудував Луцьк.
Відповісти
Скоро з Бандерою буде , як у свій час з Леніним - скрізь ! У школах, садочках,маршрутках......а от біля РАЦСу конче треба Завдяки йому пересварилися захід і схід України. І ми "гордимося", що не українці, а бандерівці. Може за ті гроші краще підремонтувати РАЦС. А то він геть не виглядає, як "палац щастя"...
Відповісти
Та лишіть уже того бандеру , рука непіднімаеться написати прізвище з великої літери. Купіть краще вдовам або учасникам АТО квартири, які в даний, мирний час захищають Україну. А ви шановні згадуєте небилиці. Дуже образливо за нас, шановні УКРАЇНЦІ!
Відповісти
Будівництво досить розкішного на вигляд пам’ятника «Християнському милосердю» у Луцьку коштувало 318 тисяч грн. (знайшов тут на сайті).
Чого Бандера 3,5 млн., а не 350 000?????
І нащо біля РАЦСу (палацу урочистих подій)?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні