Стало відомо, кому з волинян Аваков дарував зброю

1
2
Стало відомо, кому з волинян Аваков дарував зброю
Оприлюднили перелік цивільних осіб, яким міністр МВС видав нагородну зброю "за особливі заслуги".

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за час перебування на посаді вважав за необхідне нагородити зброєю багатьох відомих осіб. Список людей, які отримали презенти від Авакова, традиційно не розголошують. Однак "Українська правда" з посиланням на програму "Наші гроші з Денисом Бігусом" оприлюднила копії 35-ти наказів про нагородження зброєю цивільних осіб .

Загалом за час керівництва МВС Аваков вручив 2200 одиниць зброї.
Журналісти, урядовці, бізнесмени , податківці... Зброю від Авакова заслужило чимало відомих людей. Серед них - Арсеній Яценюк, Володимир Гройсман, Олександр Турчинов, Андрій Білецький, Оксана Корчинська, Яна Конотоп.

Цивільних нагороджували "за особливі заслуги в захисті конституційних прав і свобод людини і громадянина, зразкове виконання службового і громадянського обов’язку, виявлені при цьому честь і доблесть".

У списку є і люди, які мають безпосередній стосунок до Волині.

Зокрема, наказом №2305 від 04.11.2014 року пістолетом Taurus RT 111 PRO калібру 9 мм нагороджено народного депутата Ігоря Єремеєва (помер 12 серпня 2015 року). Народний депутат України Ігор Єремеєв представляв у парламенті інтереси виборців волинського округу №23.




Ще один посадовець, який отримав зброю з рук міністра Авакова "за особливі заслуги", - колишній начальник головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Ігор Сінгаєвський.



Згідно із наказом №342 о/с від 27.02.2015 року, радник податкової служби І-го рангу на ту пору начальник ДФС у Одеській області Ігор Сінгаєвський нагороджений пістолетом CZ-75 SEP-01 Shadow калібру 9 мм. Із квітня 2013-го до травня 2014-го Сінгаєвський очолював волинське облуправління ДФС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Лапіна чого не згадали??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні