«Молодці», - Аваков про луцьких патрульних, які врятували самогубцю

0
-1
«Молодці», -  Аваков про луцьких патрульних, які врятували самогубцю
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков похвалив роботу луцьких патрульних, які нещодавно врятували від смерті молодого хлопця.

Нагадаємо, молоді патрульні поліцейські Луцька врятували 21-річного хлопця, який вирішив у відчаї накласти на себе руки - вистрибнути з 9-го поверху багатоповерхівки.

"Хлопці ризикували і своїм життям - ризик бути залученими в падіння - впасти всім разом", - пише Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Все обійшлося адреналіном, порізаними склом ногами і руками .. і .. все залишилися живі. Хлопець, який влаштував заваруху, - вже в порядку і четверо Луцьких патрульних - молодці. Зазначу нагородою за мужність, вправність і чесну позицію небайдужого поліцейського!
Патрульні поліцейські - Сергій Ліга, Ігор Воронов, Віктор Бубало, Сергій Цигулёв - красені! - дякую за службу!" - йдеться у дописі Авакова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні