Блогер з Луцька вилив на iPhone 7 розплавлене золото

0
-2
Блогер з Луцька вилив на iPhone 7 розплавлене золото
Популярний блогер TechRax (Тарас Максимук, який народився у Луцьку) провів новий краш-тест з “яблучним” смартфоном нового покоління.

Цього разу він випробував гаджет розплавленим золотом, а весь процес зняв на відео і опублікував в YouTube.Ролик за кілька днів став хітом мережі, зібравши понад 2 мільйонів переглядів, - повідомляє Буг.

За кілька днів відео встигло зібрати понад 2 мільйони переглядів в YouTube.

Для того, щоб випробувати стійкість смартфона цим незвичайним способом, TechRax взяв два невеликих злитки і нагрів їх у спеціальній жароміцній ємності. Після цього він вилив вміст на екран iPhone 7.

Абсолютно зрозуміло, що після цього “гарячого” випробування екран пристрою повністю вийшов з ладу. В цілому ж “яблучний” смартфон випробування не пройшов, однак спочатку в цьому було мало сумнівів, оскільки для подібних цілей девайс не призначений.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні