На розвиток туризму у Луцьку потрібно більше, ніж півтора мільйона гривень

1
-6
На розвиток туризму у Луцьку потрібно більше, ніж півтора мільйона гривень
Для розвитку туризму в місті, Луцькраду просять виділити понад півтора мільйона гривень на 2017 рік та понад мільйон – на 2018.

Про це йшлося під час бюджетної комісії 15 листопада, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда розповіла, що такі витрати передбачає Програма розвитку туризму на 2017–2018 роки.

На її переконання, такий документ напрацювали спільно з громадськістю, туристичним бізнесом тощо. Й вперше передбачили таку велику суму на розвиток туризму на два роки.

Зокрема, просять депутатів погодити Програму й виділити 1 мільйон 740 тисяч – на 2017 рік. Із них 300 тисяч – на розробку кошторисної документації реконструкції вежі Чорторийських. А також – 1 мільйон 310 тисяч – на 2018 рік.

За словами Наталії Бунди, лише 20 % туристичних заходів будуть продовжувати реалізовуватися в рамках попередніх програм, решта – нові. Серед них – створення стимулів для залучення громадськості до розвитку туристичної сфери міста, підтримка туристичного бізнесу, проведення маркетингових досліджень та моніторингу туристичних потоків.

Планують запровадити також онлайн-систему збору туристичної інформації, так званий туристичний барометр, як це працює, для прикладу, у Львові.

До того ж, наступного року планують активно здійснювати презентацію міста Луцька в інших містах України.

«Наприклад, можна везти театр «Гармидер», який виставою презентує історію, ресторатори – стравами покажуть кухню», – висловилася Бунда.

Зрештою ж, члени депутатської комісії вирішили рекомендувати виконкому і сесії підтримати вищезгадану програму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позичте в Романюка це його місячний дохід.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні