«Маю культурний шок» - журналістка з центру України поділилася враженнями про Луцьк

7
25
 «Маю культурний шок» - журналістка з центру України поділилася враженнями про Луцьк
Журналістка з міста Кропивницький, власкор телеканалу «1+1» Олена Шворак після візиту до Луцька описала свої враження від міста. Стверджує, що приємно вражена рівнем розвитку Луцька.

Журналістка написала у Фейсбуці:

«Тиждень після тривалої перерви на Західній Україні. Нічого не пишу і не публікую, бо маю культурний шок. Сьогодні лише фотофакт. У рідному моєму Луцьку освітлюються не лише вулиці, а й пішохідні переходи».

Олена Шворак розмістила фото освітленого пішохідного переходу і прокоментувала: «Конкретно оцей – у віддаленому районі теж. Не думаю, що коштує це багато, але скільки врятованих життів! Жовтим світлом ліхтар блимає водіям, попереджаючи, що треба пригальмувати. Два білих - освітлюють зебру».



«А у нас навіть перед виборами нічого не роблять. У нас вулиці – пекло. Ми Луцьком вражені. Справді європейське місто!» - прокоментувала журналістка.

На прохання розповісти, що ще відзначила у Луцьку, Олена Шворак пояснила: «Дороги. Дуже хороші. Будівництво – дуже багато будинків будують. Реконструкція «Променя». Діяльність ОСББ».

«Мер не на місці у нас, в Кропивницькому. Доріг нема. Дороги лише до хат депутатів асфальтують. Недобудова скелетом у центрі вже багато років» - додала вона.

Цікаво, що у коментарях до посту Олени Шворак один з користувачів повідомив: ліхтар на фото виготовлений у місті Кропивницькому на ПАТ "НВП "Радій".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
25

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я ще більше запишалась!
Відповісти
Який бамбулятор курила?
Тут після 00,00 усі з фонариками ходять.
Відповісти
Де тут?? Ти п'яний в гіменце, якщо таке написав
Відповісти
Далеко не на всіх пішоходних переходах встановлені ліхтарі. Інколи два пішоходних переходи поруч, на одному працює ліхтар а на іншому ні, і це дуже збиває водіїв.
Відповісти
дякуємо нашому мерові! Здоров'я та добра на довгі роки!
Відповісти
Шкода тільки, що до 23.00, а після приходять страшні гопніки. Зате усі волають, що криміногенна обстановка у Луцьку зростає. А чому б ні. Адже там де темно, там і злочин. Ви поїдьте у Вінницю, тільки якщо в Луцьку у вас був "культурний шок", то приготуйтесь до запаморочення, бо в Вінниці, дійсно немає кордону чи ти в Європі, чи в Україні. Сам я лучанин, але часто буваю у Вінниці по справах і не тільки, їжджу по усій Україні. Мені прикро, щорідне і прекрасне місто Луцьк, отримало мера бездару і просто "вмирає" на очах. А люди це відчувають.
Відповісти
Далеко ходити не буду: з самого мого дитинства асфальт пішохідних доріжок по Відродження як був порепаний коренями каштанів так і нікого те не хвилювало з 14 року почали класти бруківку. І це вперше мабуть з часів забудови району 70-х років...якщо так "вмирає" Луцьк, то скоріш би!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні