Красуня-журналістка знялася у теплій фотосесії з доцею

0
1
Красуня-журналістка знялася у теплій фотосесії з доцею
Журналістка «Нового каналу», лучанка Надія Рогозіна оприлюднила фотосесію, у які вона знялася разом зі своєю донькою Софією.

Як розповіла Надія у коментарі «Волинь24», зйомки відбувалися наприкінці серпня у Києві, біля НСК «Олімпійський».

«Зробити фотосесію мені запропонував знайомий фотораф Олексій Хорошко. Це було якраз незадовго до дня народження Софії. А вона давно хотіла, щоб я їй щось таке влаштувала. Тому вирішили, що це буде наша спільна фотосессія» - розповіла Надія.

І додала, сміючись: «Нарешті з'явилася нагода вигуляти наші однакові сукні)»

«Уже на самій фотосесії ми познайомилися зі ще одним неймовірним фотографом – Лесею Грабар, засновницею Olgart Photography».

«Зазвичай дуже складно швидко розслабитися перед незнайомими людьми. Тим паче, така цікава штука: перед телекамерою я почуваюся абсолютно комфортно, а ось коли на мене націлено об'єктив фотоапарату, то німіють руки й ноги, і я не знаю, що робити і як рухатися. Але цього разу все було дуже легко і комфортно».

«Ми просто розмовляли, сміялися і Олеся з Олексієм майже непомітно для нас робили свої фантастичні фото. І все вийшло дуже класно!»



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні