Портрети Героїв: в Луцьку презентували виставку світлин воїнів АТО

0
6
Портрети Героїв: в Луцьку презентували виставку світлин воїнів АТО
14-го жовтня у Палаці культури м. Луцька відбулося відкриття унікального фотопроекту відомого фотографа, журналіста Валерія Мельника.

На 17-ти світлинах – 17 портретів волинян, які в різний час побували у зоні АТО і мужньо виконували святий обов’язок захисту Вітчизни.

Ідея проекту належить відділу інформаційної політики Волинської облдержадміністрації, за сприяння якого вона й була втілена.

Воїни, які зображені на світлинах, прибули на відкриття. З нагоди Дня захисника України та Свята Покрови отримали подяки від голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика. Привітали Героїв й голова облради Ігор Палиця та Луцький міський голова Микола Романюк.

Як розповів автор фото, заслужений журналіст України Валерій Мельник, подібна ідея – унікальна, бо втілена вперше. Кандидатів до проекту пропонували ветеранські організації воїнів АТО, а при відборі керувалися принципом: по одній людині з кожного району та кожного міста обласного значення.

«Це люди різних доль, різних військових звань, які в різний час потрапили на фронт неоголошеної війни. Але їх об’єднує одна риса – патріотизм, бо вони на перший поклик Вітчизни стали на її захист», - зазначив Валерій Мельник.

Після відкриття виставка експонуватиметься якийсь час у стінах облдержадміністрації, а згодом світлини побувають у різних куточках області. У планах і виготовлення листівок із зображеннями воїнів та інформацією про них, які будуть доставлені у бібліотеки навчальних закладів і бюджетні установи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні