«Мене мало не зарубали, брата мабуть вбили…» - у Луцьку нічний втікач поставив на ноги піврайону

1
1
«Мене мало не зарубали, брата мабуть вбили…» - у Луцьку нічний втікач поставив на ноги піврайону
Вночі на автозаправку прибіг чоловік, який стверджував, що його і його брата жорстоко побили, залякували ножем, вдарили сокирою, пограбували, відібрали 10 тисяч гривень, мобілку і золоту обручку.

Сам чоловік знаходився у стані шоку, кричав і толком не міг навіть назвати своє ім’я. Це сталося вночі на АЗС UPG, що на вулиці Ковельській, при виїзді з Луцька, повідомляє власкор "Волинь24".

Коли нещасний трохи прийшов до тями, то розповів: його звати Анатолій, він приїхав кілька днів тому на роботу на одне з будівництв Луцька з Київської області. Зняв кімнату на вулиці Степана Кривенького, у хаті якогось працівника охоронної фірми.

Ввечері до Анатолія приїхав брат – привіз гроші. З якоїсь причини кватирантів з господарем і його сином стався конфлікт. Через що їх і побили та відібрали майно, стверджував Анатолій.

Він описував страшні картини звірства і садизму. Запевнив, що страшенно перелякався і почав тікати, загубивши десь кросівок.

Пробіг напіввзутий не менше двох кілометрів. Що сталось з братом, пояснити не зміг. Але припускав, що його могли вбити.

Патрульні поліцейські разом з потерпілим та екіпажем Самооборони поїхали до злощасної хати. Також викликали слідчо-оперативну групу.
У дворі було тихо. Посеред двору валявся загублений кросівок. Біля дверей стояла сокира. Дерев’яний паркан в одному місці був проламаний – через нього втікав Анатолій.

У літній кухні спав чоловік. Його ледь добудилися: п’яний, той просто «не в’язав лика» і не міг відповісти на жодне з поставлених питань.

Поліція довго стукала у двері і вікна, але ніхто не відчиняв. Лише через хвилин 20 у вікно виглянула заспана і здивована жінка. Відкрила двері, пояснила, що господарі мирно сплять.

Збудити батька з сином – теж далеко не тверезих. Вони підтвердили, що мали конфлікт із пожильцями та нічого в них не відбирали і нікого не грабували.

Зрештою з’ясувалося, що чоловіки дійсно разом випивали, зі слів одного з них випили 1,5 літри горілки. Посварившись, намагалися вигнати пожильця. Зчинилася бійка (щоправда її версії у всіх були різні).

Нібито викрадений телефон знайшовся на кухні, перстень теж виявився на місці. Брата потерпілого не було – той взагалі поїхав додому ще увечері.

Зрештою, як виявилося, бійка і побиття було, але пограбування не підтвердилося. Потерпілий зібрав речі і поїхав до міськвідділку – писати заяву на кривдників. Подробиці і деталі буде встановлювати слідство.


Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У цій хаті був труп без голови в грудні 2015 р., там постійні бійки , п'янки і матюки. Поліція там частий гість, але толку немає. Алко- і наркопритон натуральний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні