У луцькому магазині можна купити рибу-змію*

0
1
У луцькому магазині можна купити  рибу-змію*
Рідкісну акваріумну рибку – так звану рибу-змію або каламоїхт – віднедавна можна придбати у луцькому магазині «Декоративна рибка», що у торговому центрі «Гранд Волинь» на проспекті Волі, 42, на першому поверсі.

Як розповів акваріуміст луцького магазину Валерій Бегун, каламоїхт – риба напрочуд вишуканого вигляду. За нею цікаво спостерігати, доволі просто утримувати. Утім варто враховувати, що це – риба-хижак, і її не варто селити з дрібнішою за неї рибою.

Крім того, у магазині вам запропонують і «золотих рибок» (червона шапочка, телескоп), які надзвичайно популярні в Китаї.

«Кожна рибка цікава і унікальна по-своєму, каже Валерій Бегун.- Є такі, які шукають їжу, навіть зариваючись у грунт (мастоцембелус). А от акваріумні щучки (дермогеніс) швидко дають потомство. Є у нас піранья «Паку», неонові рибки, а також голуба скалярія та мармурові раки, краби. А дітлахи часто просять купити «рибку Немо» (боциня-клоун)».

Якщо ж ви хочете поміняти мешканців вашого акваріуму, то тут вам також прийдуть на допомогу – заберуть старих рибок, а натомість запропонують різні варіанти нових мешканців.

Нагадаємо, у магазині «Декоративна рибка» можна придбати акваріуми різних форм та розмірів, необхідне обладнання.

Окрім цього, у «Декоративній рибці» можна отримати консультації щодо правильного утримання акваріуму, підтримання у ньому оптимальної температури, освітлення, рівня кисню.

У «Декоративній рибці» розкажуть, кого треба поселити в акваріум, аби він залишався чистим місяцями і майже не потребував догляду.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні