Луцькі депутати поскаржились Авакову на поліцейських

2
3
Луцькі депутати поскаржились Авакову на поліцейських
Луцькі депутати звернулись до міністра внутрішніх справ, аби той змусив працювати краще місцевих поліцейських.

Про це стало відомо у середу, 28 вересня, під час сесії Луцької міської ради.

Автор проекту звернення до Арсена Авакова Ігор Поліщук нагадав, що під час пленарного засідання 12-ї сесії міської ради начальник Луцького відділу ГУ НП у Волинській області та в.о. керівника Луцької місцевої прокуратури повідомили про значний ріст злочинності в обласному центрі.

Так, якщо минулого року у Луцьку показник злочинності тримався на рівні 67, 2 на 10 тисяч населення, то нині він становить 107, 7. За рік у Луцьку трапилось на 41% більше злочинів. При цьому на 75% зросла кількість злочинів проти власності.

«Причинами вказаного зростання рівня злочинності в місті та низького рівня розкриття кримінальних правопорушень, серед іншого, є невдалий, недостатньо продуманий та незрозумілий процес проведення переатестації працівників поліції, значне та необґрунтоване зменшення штатної чисельності атестованого особового складу, відсутність механізму поповнення сержантського складу працівників поліції, відсутність мотивації та адекватної оплати праці для слідчих працівників поліції, що займаються оперативно-розшуковою діяльністю, відсутність можливості проводити заохочення працівників поліції за досягнення, надмірне навантаження на слідчих, відсутність достатнього матеріально-технічного забезпечення для нормальної роботи працівників», - наголосив Ігор Поліщук.

З цими твердженнями погодились й інші депутати, тож вони просять міністра налагодити конструктивний діалог з територіальними управліннями та відділами поліції, провести ретельний аналіз діяльності, дослідити, що заважає нормальній роботі.

Також обранці громади просять організувати піші патрулі у Луцьку.

Нагадаємо, луцькі депутати вимагають звільнення заступника генпрокурора України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судячи по тексту звернення і назві статті її автор статті олень
Відповісти
Олені депутати, і стаття брєдова......

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні