Устами Генерального, або Що сказав Луценко в Луцьку. ЦИТАТНИК

0
-1
Устами Генерального, або Що сказав Луценко в Луцьку. ЦИТАТНИК
Завдання. Побажання. Враження. Про що говорив Юрій Луценко під час свого першого візиту до Луцька в ролі Генерального прокурора України. Дослівно.

"Генеральний прокурор, на жаль, не може зненацька заїхати. Навіть коли я до тещі в Дубно приїжджаю, напружується чотири області. …Але мені не треба ночами ходити волинськими болотами, аби знати, що там робиться".

* * *

"Слово новому прокурору давати не буду. Я навіть не поздоровляю. Поздоровляти будемо, коли буде перша риба".

* * *

"Не пізніше вересня - перший результат. Інакше - новий прокурор".

* * *

"Ваші митниці корумпують не тільки область. Всю Україну"

* * *

"Піднімайте старі справи, захоронені чи продані, і давайте результат. На Рівненщину я заїжджаю вже з комфортом. А от на Волинь - поки ще ні".

* * *

"У мене було багато помилок при роботі в міліції. Але я не здаю своїх. Я нікого не кинув. Тому всім, хто хоче після очищення працювати, я гарантую «спину» ".

* * *

"Поліція Луцька спільно з ДФС в будівлі ферми села Зміїнець виявила 322 ящика горілки. Плюс - обладнання для виготовлення фальсифікату. І що ви думаєте? Справу закрили! ...Може, тому мені солдати сьогодні на вулиці кажуть, що є в цьому приміщенні (прокуратурі, - авт.) проблеми зі спиртним?"

* * *

"Віктор Швидкий, думаю, точно знає все, що робиться у Волинській області. І, за моєю інформацією, має високий авторитет в правовохоронців. Тим більше, що ми з ним уже два Майдани пройшли. Міліціонер не є добрим прокурором - це загальновідомо, але саме той, хто курує силові структури міліціонером може бути. Єдине, треба щоб була психологічна сумісність. Слово за Максимом (чи призначати Швидкого першим замом – ред.)»
* * *

"Хто тут не знає, що вирізається ліс, добувається бурштин, через кордон везеться «контрабас», сюди везеться інший «контрабас», ігрові зали по всьому Луцьку? Хто цього не знає? Скажіть мені: прокурор справився із завданням? Є два варіанти: або прокурор в темі, або в долі".

* * *

"Один місцевий прокурор поліський, з Рівненської області, особисто обходить помпи і збирає там в болоті своїх сто баксів в день. Я навіть чую, що вони там між собою говорять. Мені не потрібно з кабінету виходити, щоб зрозуміти, що працівники правоохоронних органів Рівненської, Житомирської, Волинської областей в "смичці" з криміналом збирають помпи зі своїх рабів"

* * *

"У рівненській прокуратурі залишилися тільки молоді дівчата. Тут же - нормальний бойовий колектив бачу. Тому, хто не згоден з тим, що я сьогодні говорив, - ідіть на другу роботу".

Записала Олена ЛІВІЦЬКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні