Волинянка довірившись гороскопу виграла 500 000 гривень у лотерею

0
5

28-річна Альона Зварич з Володимира виграла 500 000 гривень у миттєву лотерею-стирачку «ГРОШЕНЯТА». 28-річна військовослужбовиця, яка зараз перебуває у декреті, придбала лотерейний білет за 20 гривень в одному із маркетів мережі «Сім23».

  • У нас із подругами є досить чудова традиція – ми час від часу заходимо на каву саме в цей маркет «Сім23» та купуємо лотерейки, щоб просто розважитися, – розповідає переможниця. – Купували саме лотерейки-стирачки, зокрема й «ГРОШЕНЯТА», адже вони не дорогі, і навіть якщо не було виграшу, то було не шкода витраченої суми. Але частіше траплялися виграшні білети, хоч з невеликими сумами.


  • Наприкінці лютого Альона побачила у гороскопі на березень гарний прогноз для свого знаку зодіаку, і одразу вирішила, що потрібно купити лотерею.

  • Зайшовши у магазин, я купила лотерею «ГРОШЕНЯТА», це була остання така лотерея, – каже володимирчанка. – Вона виявилася виграшною. Я не могла повірити, що виграла таку значну суму. Емоції вирували, в мене просто не було слів. І вже напевно коли я зв'язалася з «М.С.Л.» і приїхала в регіональне відділення, де я заповнила документи на виграш, я зрозуміла, що я – та щаслива людина, якій пощастило виграти великі гроші. Тепер я ці кошти зможу витратити на те, про що досить давно мріяла.


  • Пані Катерина, продавчиня маркету «Сім23», де реалізуються лотерейні білети від оператора державних лотерей «М.С.Л.», розповідає, що їх клієнти не вперше виграють у лотереї, проте це перша на стільки значна виграна сума.

  • У мене легка рука, я неодноразово продавала виграшні лотереї, – розповіла Катерина. – Але це, певно, був особливий день. Радісно те, що саме у нас переможницю спіткала удача.


  • Цікаво, що й сама Катерина іноді купує лотерейні білети, адже колись її бабуся виграла в лотерею «ХТО ТАМ» квартиру в Києві і вона мріє повторити успіх своєї родички.

    Як зазначає комерційний директор оператора державних лотерей «М.С.Л.» Валентина Могилевич, це вже третій переможець, якому пощастило виграти у лотерею, куплену саме в мережі маркетів «Сім23». Першим переможцем став Василь Литвин з Луцька, який виграв 1 000 000 гривень у лотереї «Мільйонер», другим переможцем із виграшем у 500 000 гривень став мешканець Торчина Іван Бузна, а пані Альона стала третьою у списку щасливчиків, які купили білети у цій мережі. До речі, всі переможці виграли у лотереї-стирачки, але в цій мережі продається й найвідоміша лотерея України – «Лото-Забава», і ми сподіваємось, що колись у «Сім23» ми вітатимемо й переможця цієї лотереї.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні