На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв

0
На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв
У Любомльську громаду «на щиті» повертається загиблий Герой Петро Хомич.

Про це повідомили у Любомльській громаді.

Траурний кортеж «На щиті» з тілом полеглого Героя Петра Хомича прибуде у Любомль у середу, 27 березня орієнтовно о 16.00 год, та рухатиметься по маршруту: вул. Володимирська – вул. Поштова – вул. Комарова – до дому захисника, - повідомили у громаді.

Нагадаємо, 23 березня 2024 в результаті ракетного обстрілу загинув житель міста Любомль - молодший сержант Петро Петрович Хомич.

Просять жителів міста гідно зустріти воїна «на щиті», створивши «живий коридор» та схилити голови в скорботі перед його світлою пам’яттю.

Похорон Героя відбудеться у четвер, 28 березня 2024. Після 11:00 год траурна хода вирушить від дому Петра Хомича до Храму Георгія Побідоносця, де о 12.00 год. розпочнеться заупокійне богослужіння. По завершенню, о 13:00 год. біля пам’ятної стели «Герої не вмирають» відбудеться громадська панахида, після якої траурна процесія вирушить на цвинтар.



Назавжди повертається додому 25-річний Герой із села Веснянка Підгайцівської громади Олександр Пархомчук, який загинув за Україну.

Про це повідомили у Підгайцівській громаді.

Траурний кортеж прибуде 27 березня.

Старший солдат, водій гранатометного взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону Олександр Пархомчук загинув, боронячи Україну поблизу н.п. Костянтинопільське Донецької області в результаті авіаудару ворога.

У Підгайцівській громаді 27, 28 березня оголошено Днями жалоби.

План зустрічі та поховання Героя:

27.03. о 16:00 виїзд траурного кортежу від Бюро судово-медичної експертизи вул. Стефаника у м. Луцьку.

О 16:30 зустрічатимуть кортеж на в'їзді в м. Ківерці (Дубок).
Далі маршрут пролягатиме містом Ківерці до села Веснянка вулицями: Луцька - Костюшко - Княгині Ольги - Соборності - Ярослава Мудрого - Шкільна (зупинка біля школи 4, лунає останній дзвінок, покладання квітів) - Кафедральна - Соборності (зупинка біля площі) - Степана Бандери - с. Веснянка.

У селі Веснянка зустрічатимуть кортеж живим коридором на початку села (перша зупинка) і пішою ходою прямуватимуть до будинку Героя до вул. Травнева 52.

Останню ніч тіло захисника перебуватиме вдома. 28 березня 2024 року об 11:00 годині розпочнеться чин поховання від рідної домівки. Колона у супроводі оркестру пішою ходою прямуватиме до місцевого храму с. Веснянка.

Поховають Героя на «Алеї слави» кладовища м. Ківерці.

Якщо будуть зміни, додатково повідомлять.



В Турійську громаду прибуде траурний кортеж із тілом загиблого Героя Богдана Гороцюка.

Про це повідомили у Турійській громаді.

У середу, 27 березня, орієнтовно о 16 годині кортеж проїде через Турійськ.

Нагадаємо, Богдан Гороцюк свідомо обрав професію військового. В листопаді 2016 року він підписав контракт, проходив службу у формуваннях військ протиповітряної оборони. 23 березня у бою з окупантами на Запорізькому напрямку старший солат Богдан Гороцюк отримав тяжке поранення, внаслідок якого помер у лікарні.

Просять мешканців сіл Селець, Соловичі, Кустичі, Дуліби, Туричани та селища Турійськ гідно зустріти Героя, створити живий коридор і віддати данину шани нашому захиснику.

Чин поховання відбудеться 28 березня, розпочнеться біля батьківської домівки військовослужбовця об 11 годині, поховання буде на місцевому кладовищі в селі Туричани.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні