Ремонт під ключ: що це означає?*

0

Для власників слово “ремонт” одразу несе за собою вирішення широкого кола завдань. Підбір майстрів, вибір та покупка матеріалів, постійний контроль за виконанням робіт. Далеко не кожен має час та бажання приділяти цьому значну кількість уваги. Раціональним вирішенням цієї дилеми є ремонт під ключ.

Безумовно, оновлення у квартирі чи приватному будинку можна провести самостійно. Але наскільки це рішення є раціональним у сучасних реаліях?

Зібрали основні відповіді на найбільш популярні питання щодо ремонту під ключ. Впевнені, що кожен знайде для себе багатої корисної інформації.

Що таке ремонт під ключ?

Ремонт під ключ - послуга з повного оновлення житлового чи комерційного приміщення.

Усі роботи виконуються одним підрядником. Кінцевим результатом ремонту під ключ - є житло, що повністю готове до заселення.

Замовник може не брати активну участь у процесі. А лише контролювати, при чому це можливо навіть віддалено. Лише варто обговорити з якою періодичністю майстри будуть надсилати фото та відео звіти.

До того ж клієнту не потрібно мати спеціальні знання та навички у ремонті. Достатньо лише загального розуміння технологій. Усі інші нюанси беруть на себе професіонали.

Це доволі зручно, адже не потрібно витрачати особистий час на різноманітні організаційні моменти. Потрібно лише детально пояснити виконавцям власне уявлення нового вигляду житла.

Чому багато користувачів обирають ремонт під ключ?

Користувачі, що вже замовили ремонт під ключ, відмічаючи, що це рішення було правильним та вигідним. Процес був позбавлений зайвого стресу, складнощів та перероблень.

Обираючи цю послугу, клієнт відкриває для себе наступні переваги:

  1. Комплексність. Одна команда повністю працює з усім об'єктом. Це також спрощує контроль за виконанням робіт.
  2. Зручність. Відмінна можливість делегувати організацію та виконання ремонту тим, хто дійсно розуміється в усій специфіці.
  3. Швидкість. Дорогоцінний час зберігається на тому, що не потрібно шукати окремих майстрів для всіх видів робіт.

  4. Додаткові опції. Зазвичай, у вартість ремонту входять вивіз будівельного сміття, прибирання, збір та розставлення меблів. Приємно, що ці завдання зроблять за тебе.
  5. Відсутність зайвих витрат. Кількість матеріалів прораховується. Ціна за ремонт після ухвалення усіх деталей є фіксованою і не передбачає доплат.

Тож роблячи вибір на користь ремонту під ключ клієнт отримує доступ до великої кількості плюсів.

Які послуги включені до ремонту під ключ?

Послуги ремонту під ключ стартують з виїзду на об'єкт та детального огляду. На основі отриманих даних та замірів створюється план майбутніх робіт. Формується кошторис проекту. Виконується детальне прорахування усіх витрат та визначення остаточної суми.

Далі починається безпосередній ремонт, першим етапом якого є чорнові роботи. До нього входять демонтажні роботи, перепланування, монтаж усіх комунікацій, тепло та гідро ізоляції, теплої підлоги. На цьому етапі виконуються брудні та шумні задачі.

Наступний крок - перед чистові роботи. До нього входять вирівнювання усіх поверхонь, монтаж дверей та вікон, встановлення елементів електрики та сантехніки.

І нарешті фінальний етап - чистові роботи. До нього входять фінішна обробка усіх поверхонь, збирання, встановлення меблів та побутової техніки.

Чи дорого замовляти послуги ремонту під ключ?

Деяких клієнтів саме ціна зупиняє замовити ремонт під ключ. Адже побутує думка, що це занадто дорого. Проте варто розібратися як формується цінник і що включає.

До загальної суми ремонту входять:


  1. Робота майстрів.
  2. Розробка проекту, складання кошторису.
  3. Чорнові та чистові матеріали, усі розхідники.
  4. Додаткові послуги.

Фіксованої ціни на ремонт немає. Вартість залежить від конкретного проекту, обраних додаткових опцій, вартості матеріалів. Тобто клієнт може обрати ремонт відповідно до бюджету. Наприклад компанія РПК пропонує пакети на ремонт вартістю від 300$ за м2 з урахуванням чистових та чорнових матеріалів.

Чи може ремонт під ключ бути оригінальним та унікальним?

Під кожний об'єкт створюється окремий проект. Враховуються побажання клієнта та його уявлення про майбутній вигляд житла. Проробляються унікальні деталі, поєднання відтінків та текстур. За основу не беруться однотипні шаблони. Адже важливо представити кастомний, оригінальний варіант плану, що приємно вразить користувача.

Ремонт під ключ дозволяє реалізувати різноманітні дизайнерські ідеї. Підходить для масштабних перепланувань у великих чи маленьких квартирах. Є однаково гарним рішенням для нового та вживаного житла.

Отже, ремонт під ключ дозволяє перетворити складний та довготривалий процес ремонту, у швидку і вигідну подію з ідеальним результатом. Його головна перевага в тому, що передбачає комплексне оновлення житла від А до Я. Одна команда майстрів займається виконанням завдання, без зайвих посередників. У вартість ремонту включені усі нюанси, включаючи роботу спеціалістів, матеріали та додаткові опції. Якщо ви хочете отримати класний результат і бути мінімально залученим у складних процесах, то ремонт під ключ - це саме те, що потрібно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні