Військові НАТО вже перебувають на території Україні, - ЗМІ

0
Військові НАТО вже перебувають на території Україні, - ЗМІ
Військовослужбовці деяких країн-членів НАТО вже перебувають на території України. Вони контролюють озброєння, яке видає країні Альянс, проводять підготовку солдатів ЗСУ, а також здійснюють розвідку.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на газету El Pais.

Видання стверджує, що війська НАТО вже давно на території України, вони контролюють озброєння, яке надходить від інших країн, проводять розвідувальні рейди, а в основному навчають військових ЗСУ.

Нагадаємо, що російські окупанти та їхні командири давно стверджували, що в Україні вони воюють із військами НАТО, проте, ніяких доказів того, що саме військо Альянсу бере безпосередню участь у війні із росіянами немає. Також інші представники НАТО неодноразово зауважували, що введення військ на територію України - це ризик Третьої світової.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні