Росія заговорила про пряме військове зіткнення з країною НАТО

1
Росія заговорила про пряме військове зіткнення з країною НАТО
У Росії прокоментували умовне "так" президента Польщі Анджея Дуди на розміщення ядерної зброї США на польській території.

Про це пише УНІАН.

Як відомо, він нагадав про відповідну готовність Польщі в одному зі своїх останніх інтерв'ю, уточнивши, що його про це вже раніше запитували союзники. У Росії назвали слова Дуди провокаційними. Коментар дала представниця МЗС Марія Захарова. Її заява опублікована на сторінці ворожого міністерства.

"Свої амбіції в плані того, як би міцніше "пригорнутися" до розміщеної в Європі ядерної зброї США, польська влада не приховує давно й активно їх вплітає у свою глибоко ворожу щодо Росії політику", - зазначила Захарова.

Вона дорікнула Польщі тим, що їй мало бути членом НАТО - перебувати в Альянсі, який давно позиціонує себе ядерним. Також Захарова звинуватила Варшаву в інтенсивній участі у спільних ядерних місіях НАТО. Резюмувала свою реакцію на слова Дуди представниця МЗС РФ погрозою: не даремно, в Росії ставляться до Польщі з особливою увагою - як Москва, так і Мінськ враховуватимуть "польський фактор", вживатимуть заходів безпеки, заявила Захарова.

Дипломат вирішила, що Варшаві хочеться привернути увагу Генштабу Росії. Вона пригрозила Дуді: якщо Польща розмістить у себе американську "ядерку", буде пряме військове зіткнення - її територія буде легітимною ціллю для РФ.

"Варшава, схоже, маніакально домагається того, щоб привернути ще більшу увагу військових планувальників у російському Генштабі. Не важко припустити, що в разі появи американської ядерної зброї на території Польщі відповідні об'єкти негайно поповнять список легітимних цілей для ураження в ситуації прямого військового зіткнення з НАТО", - йдеться в її заяві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полоненим ЯК друзям зе-клоуна раша-фашистам зеленська жидобанда платить з держ.бютжету по 10000гр. в місяць а ПЕНСІОНЕРАМ, як ворогам, геноцидно платить мізерні пенсії від 2000 до 5000гр. в місяць...то де справдливість? пенсіонерів зе-банда має гірше за ворогів-рашистів!!! ЩОБ ти зеленський СYЧИЙ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій жид-клоун-зе ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука горіти в пекло!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні