Командир бригади дав цінну пораду мобілізованим українцям

3
Командир бригади дав цінну пораду мобілізованим українцям
Командир 2-ї роти 2-го штурмового батальйону 3 ОШБр з позивним "Дацик" розповів, що робити новобранцю у першому бою.

Про це передає ТСН з посиланням на пресслужбу 3 ОШБР.

"На команди командира (потрібно в першу чергу звертати увагу. – Ред.). Якщо грамотний командир, то він тобі буде підказувати. Ти не будеш просто бігти і стріляти в нікуди. Ні разу, ні одного штурму не було, щоб все пройшло так, як запланували.

Наприклад, в тебе гарно пропрацьований план, ти заходиш у посадку – і в першому контакті командир групи одразу "200". І починається – хто прийме командування на себе", – розповідає командир.

"Дацик" певен, що таку відповідальність має бути готовим взяти на себе кожен боєць. За словами командира, у його підрозділі – "звичайні пацани", які прийшли з цивільного життя і не мали відношення до військової справи. Але завдяки своїй мотивації стали висококласними бійцями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та ти кажеш прямо, ні один штурм не проходить як заплановано, так куда йти?
Відповісти
Ось так воно в нас і робиться.Позачора корови пас, вчора тцкашникі ногами в бусік незламності заштовхали, а сьогодні мусить іти посадку штурмувати, командир задвухсатили і бери курсування на себе. Тількі в тій посадці не корови пасуться.
Часто пишуть, "воїни вже закінчуються", закінчуються уже не лише воїни, а й пастухі! Хто тепер буде штурмувати посадкі, може тцк? В них це добре виходить людей крутити, то може хай і орків по крутять?
Відповісти
Как говорил Остап Бендер Командовать парадом буду я!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні