Командир ЗСУ подякував українцям, які ще не вступили до ЗСУ

10
Командир ЗСУ подякував українцям, які ще не вступили до ЗСУ
Командир 13-ї бригади оперативного призначення НГУ "Хартія" Ігор з позивним "Тимур" каже, що не засуджує чоловіків призовного віку, які з тих чи інших причини поки не долучилися до лав Збройних сил України. Він зазначив, що в тилу такі люди також роблять важливу роботу.

Про це він розповів каналу Ukrainian Witness, пише ТСН.

"Я подякував би всім. Тому що вони – тут. Ніхто не втік. Я просто вважаю, що вони очікували дуже швидкого результату, а зараз приходить, мабуть, розуміння. Тому що до цього ми воювали за родину, за хату свою. Зараз ми починаємо воювати за свою націю, за державу. До нас зараз доходить до всієї нації і ці люди, які зараз не у війську, вони виконували якусь роботу до цього. Починаючи від донатів і закінчуючи податками. І якби не вони…у кожного своя робота", - прокоментував він.

Командир бригади пояснив, що для професійних військових війна – це звичайна робота. Хоча і під певним ризиком.

"Але ми цьому навчались, ми готувалися до цього. Дуже багато офіцерів цьому 20-25 років приділили. І держава за це нам платила гроші, давала певні блага, житло, відпустки – це все за гроші платників податків. Тому я не можу їх засуджувати, я їм дякую, за те, що вони тут. За те, що вони зробили все, щоб ця армія і ця держава мала можливість розвиватись", - каже Ігор.

Проте військовий просить долучатися військовозобов'язаних до ЗСУ, адже необхідно поповнювати чисельність армії України.

"Приходить час, коли, пробачте, військо трошечки закінчується, у зв'язку з тим, що ми воюємо уже 10 років і два роки – повномасштабно. Тому зараз ті люди, які пройшли військову кафедру, ту ж строкову службу, вони також повинні стати до захисту. І у них є можливість обрати собі ту військову професію,за якою вони можуть працювати", - резюмував командир 13-ї бригади оперативного призначення НГУ "Хартія".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
44

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай йде лісом. Дякує він. Моєму татові 58, йому принесли повістку у перші місяці, без мед.комісії без нічого. Поки по вулиці, у барах, спорт залах купа чоловіків, мій тато на старості років має захищати країну.
Відповісти
Просто популізм, він каже тилу те, що вони хочуть почути, тіпа вони не ухилянти і все так і має бути, я також не народжений для війни, і працював на посаді комерційного директора, з вагою 165кг, але вже 19 місяців на фронті, маю відзнаки, поранення, контузії і бойовий шлях... Кожен дорослий чоловік повинен боронити свою державу. Це аксіома, не потребує доводів і не має виключень.
Відповісти
Їбало завали, лох їбаний
Відповісти
Ця держава є приреченою, реалії зовсім не відповідають тому, що говориться в єдиних новинах, суспільство є розколоте, тотальна корупція
Відповісти
Іди нахуй лох приречений. Тєрпіла єбана
Відповісти
Фронт и тьіл- единьі! Колись недаремно в СССР так говорили! Це потрібно бути хворим на голову,що всі мають бути в лавах зсу! Є такі що можуть бути хороші воїни,є що не може!А,саме головне,хто тебе в зсу годувати буде? Одягати? Боєприпаси та зброї? Ви ж на всіх кутах про донати згадуєте?
Відповісти
Може хтось повинен і в тилу працювати?Ви постійно за донати згадуєте,і ухилянтом незабудка назвати при нагоді! А не всі мають даже наявне здоров'я! Або просто мають вдачу поганого воїна!? Що це за дурна думка що всі під один гребінець стрижуть?
Відповісти
Президент сказав, цитую: "Я нікому нічого не зобов' язаний, лише батькам", то чому наших чоловіків женуть палками на фронт і кажуть що вони зобов'язані?
За конституцією усі громадяни мають равні права, то чому нащі хлопці не мають право перетинати кордон?
Держава не надає квартир родинам, душить податками, вигадує нові обмеження і податки, то за що громадяни взагалі щось винні державі?
Відповісти
Так заміни там чоловіків, дуринда ватна)
Відповісти
НГУ це на ЗСУ, не називайте мєнтів солдатами...!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні