На фронті загинули двоє волинян

0
На фронті загинули двоє волинян
На фронті загинув лучанин Майсузенко Віталій Валентинович, 03.09.1980 року народження.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Чоловік був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду гранатометника 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти.

Солдат Майсузенко Віталій Валентинович загинув 03.01.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

На Донеччині у боях загинув 40-річний Герой з Волині Віталій Гарань.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Ковельчанин Гарань Віталій Миколайович (07.03.1983 – 04.01.2024) був мобілізований у грудні 2022 року. Служив у десантно-штурмових військах. Солдат, командир аеромобільного відділення загинув поблизу міста Мар’їнка Донецької області.

«Висловлюю щирі співчуття батькам Людмилі Костянтинівні та Миколі Йосиповичу, братові Романові, донькам Ірині та Ользі й усім, хто знав, любив і чекав Віталія!» - зазначив мер Ковеля.

Про час прибуття кортежу із тілом Героя додому та поховання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні