На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
Захищаючи Україну від російського окупанта, загинув 44-річний маневичанин Олександр Брисюк.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Олександр Олексійович мужньо захищав рідну Вітчизну від ворога з серпня 2023 року. 15 грудня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині відважний солдат загинув.

«Вдома на нього з нетерпінням та молитвою чекали батьки Олексій Єфремович та Любов Денисівна, брат Леонід. Усією громадою схиляємо голови у пошані перед світлою пам’яттю Героя. Щирі співчуття рідним і близьким воїна», - повідомили у дописі.

Про дату та час зустрічі нашого земляка на рідній Маневиччині, про час та місце поховання буде повідомлено додатково.



На війні з російськими окупантами загинув Герой з Дубівської громади Ковельського району Андрій Левчук.

Про це повідомили у Дубівській громаді.

Молодший сержант зенітного артилерійського взводу зенітної артилерійської батареї зенітного ракетно–артилерійського дивізіону Андрій Левчук загинув 18 грудня 2023 року на Харківщині.

«Потемніло і почорніло сьогодні вмить і в родині Левчуків із села Секунь… Плаче молода дружина, плачуть юні доньки, плачуть батьки, плаче Секунь, плаче уся громада… Шановні жителі Дубівської громади! Із сумом і скорботою повідомляємо - щойно молода дружина Ірина із доньками отримала офіційне повідомлення, що їх чоловік та тато, а наш земляк - житель села Секунь мужній і хоробрий воїн - молодший сержант зенітного артилерійського взводу зенітної артилерійської батареї зенітного ракетно–артилерійського дивізіону АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ ЛЕВЧУК, вірний військовій присязі, загинув сьогодні, 18 грудня 2023 року, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Подоли Куп’янського району Харківської області», - повідомили у дописі.



Захищаючи Україну на Запорізькому напрямку, загинув захисник з Волині Василь Романюк.

Про це повідомили у Голобській громаді.

«Із жалем повідомляємо про загибель уродженця Старовижівщини Василя Васильовича Романюка, який мешкав у Голобах з дружиною та донечкою», - йдеться у повідомленні.

Своє майбутнє молодий чоловік пов’язував з цією громадою, та, на жаль, його мирні плани перекреслив ворог.

16 грудня під час виконання бойового завдання біля н.п. Роботине Запорізької області Василь отримав смертельне поранення внаслідок вогневого ураження.

«Співчуваємо родині та близьким Захисника, сумуємо разом із ними, розділяємо біль непоправної втрати», - висловлюють співчуття у громаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні