На заході України помер депутат обласної ради

2
На заході України помер депутат обласної ради
На 66-му році життя помер депутат Закарпатської обласної ради Йосип Борто.

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Відомо, що депутат помер 24 листопада на 66-му році життя.

"Справжній патріот, людина, яка безмежно любила Закарпаття й Україну, щоденно працювала для розвитку угорської національної спільноти та зміцнювала дружні відносини сусідніх країн. В останні години його життя разом були учасниками історичної події для нашого краю і всієї держави – підготовки змін до Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо врахування експертної оцінки Ради Європи та її органів щодо прав національних спільнот в окремих сферах". Він жив інтересами громади й пішов з життя, досягнувши своєї мети", - йдеться у співчутті очільника області.

Йосип Борто народився в селі Шаланки Виноградівського району. Був депутатом обласної ради від "КМКС" Партії угорців України, заступником голови Товариства угорської культури Закарпаття (КМКС).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
паразит-бобик здох
Відповісти
А-а трикратного зе-крадія наших пенсій то не позбулися!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні