Знаки Зодіаку, яким пощастить 24 жовтня

0
Знаки Зодіаку, яким пощастить 24 жовтня
Особисте життя – не виняток: зірки знають про все, що чекає на людину в цій царині.

Про це пише ТСН.

Телець
Тельцям, які посварилися зі своєю другою половинкою і – наскільки це можливо для повільного і флегматичного, принаймні до певного часу знака – переживають цей складний для них момент, зірки радять готуватися до встановлення миру. Причому близька людина, найімовірніше, сама напроситься на переговори, представникам знака залишиться лише налаштуватися на них і вибачитися, визнавши, що в тому, що сталося, є частка ї їхньої провини.

Рак
Раки, які – через властиву їм романтичність – вірять у дива, в цей час зможуть на власному досвіді переконатися, що вони існують. Таким дивом для них може стати повернення в їхнє життя людини, з якою їх колись пов'язали серйозні стосунки, котрі зовсім несподівано перервалися через об'єктивні причини, що не залежать від жодної зі сторін. Тепер вони втратять свою владу і можна буде дати своєму коханню другий шанс.

Скорпіон
Скорпіони, які захочуть вкотре посваритися з коханою людиною, навряд чи зможуть розраховувати на такий результат. Цього тижня – на відміну від іншого часу – це не закінчиться скандалом, а, навпаки, призведе до перезавантаження, завдяки якому можна буде відкрити нову сторінку стосунків, а що вони на ній "напишуть", значною мірою залежить лише від них – близька людина підкориться їхньому вибору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні