На війні загинув відомий 22-річний фанат львівських «Карпат». ФОТО

0
На війні загинув відомий 22-річний фанат львівських «Карпат». ФОТО
У боротьбі за волю України загинув ультрас львівських Карпат Андрій Гарасим. Хлопцю було всього 22 роки.

Про це пише 24 канал.

Чергова непоправна втрата спіткала футбольну громадськість України, оскільки російська агресія продовжує проливати кров героїв нашої держави. Під час штурму ворожих позицій загинув відданий вболівальник львівських Карпат Андрій Гарасим. Воїну було всього 22 роки, коли він віддав своє життя за волю та долю України.

У фанатських колах Андрій Гарасим був відомий під псевдонімом «Петров». Друзі характеризують героя нашої держави як справжнього мужнього воїна: сильного, нещадного до ворогів, готового йти до кінця заради своїх побратимів.

«З перших днів повномасштабного вторгнення Андрій захищав Україну, відправившись на захист столиці. Також брав участь в боях на Запорізькому напрямку, захищав український Бахмут. Весною був поранений, але продовжив, разом з побратимами нищити ворогів. Пам'ятаймо воїнів, що віддали за нашу свободу своє життя», – йдеться у повідомленні Львівських Карпат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні