У Рівненській області підпалили авто журналіста. ФОТО

0
У Рівненській області підпалили авто журналіста. ФОТО
У Рівному поліцейські встановлюють обставини підпалу авто журналіста.

Про це 15 червня повідомили у прес-службі поліції Рівненської області.

Сьогодні о 03:45до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Данила Галицького горить легковий автомобіль.

У поліції з’ясували, що транспортний засіб «Chrysler», який був припаркований біля одного із закладів харчування, належить 42-річному рівнянину, редактору інформаційної агенції.

Незрозумілий звук під ранок почув житель сусіднього будинку. Коли виглянув у вікно, то побачив іскріння у передній частині авто, після чого спрацювала сигналізація та легковик почав горіти.

Поліцейські провели огляд місця події, вилучили необхідну слідову інформацію та автомобіль, який поміщений на спецмайданчик.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу правоохоронцями відкрито кримінальне провадження.

У поліції не називають імені журналіста, однак за даними видання РадіоТрек, жертвою підпалу став журналіст Владислав Ісаєв.

Він особисто прокоментував ситуацію на сторінці у Facebook.

«Я все свідоме життя в журналістиці — критичній журналістиці. Тому єдина версія нічного підпалу мого авто — моя професійна діяльність, якої хтось дуже боїться. І цей «хтось» настільки боязливий, що йому навіть забракло духу висловити мені в очі своє «фе». Тож він тупо підпалив автомобіль.

Я поки не знаю, хто цей боягуз і що конкретно спонукало його на такий крок, але я точно знаю (і переконаний, він теж), що місто Рівне невелике. Тут всі один одного знають. А тому немає нічого такого, що можна було б приховати від журналіста. Тим більше із багаторічним досвідом роботи і дуууже широкими звʼязками.

Поки ж сподіваюсь на швидке і обʼєктивне розслідування цього підпалу нашими правоохоронцями. Заяву написав, необхідні свідчення надав», - написав журналіст.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні