Чому На Волині так часто почали оголошувати повітряну тривогу

0
Чому На Волині так часто почали оголошувати повітряну тривогу
Російські окупанти почали використовувати літаки, бо застрягли на фронті. На двох напрямках загарбники переходять в оборону, а на двох – в наступ, пише УНІАН.

"Росіяни завантажили по лінії фронту, завантажили в Донецькій області, завантажили в Луганській області, Частини Харківської, тобто вони просунутися не можуть. Зараз весняні бездоріжжя почалося, десь місяць рухатися точно не можна. Переводять Запорізький і херсонські фронти в режим оборони, починають розосереджуватися в глиб - тобто готуються до оборони по двох фронтах, по двох намагаються наступати", - розповів військовий експерт Роман Світан.

При цьому він вказав, що росіяни почали використовувати авіацію, щоб "підняти градус нанесення бойового ураження", але ці спроби не мають успіху, а ракети збиваються, не досягаючи мети. За його словами, в Україні, зокрема і на Волині звучать повітряні тривоги, тому що росіяни піднімають винищувачі, які можуть нести ракети "Кинджал".

"Міг-31к, який може нести "Кинджали", може підніматися в рамках навчально-тренувальних контрольних польотів, але тим не менше підйом такого літака може бути розцінений як попередня атака. "Кинджал" - ракета швидкісна, дуже швидко доходить до України і йде по аеробалістичній траєкторії, тому може потрапити, куди потрапить. У зв'язку з цим включають режим тривоги. Росіяни виконують певні бойові дії, причому просто так би вони цього не робили, тому що це дорого", - пояснив Світан.

Також експерт вказав, що росіяни використовують авіаційну складову через брак снарядів і проблем на фронті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні