Військовий назвав найнебезпечніші ракети, які рф випускає по Україні

0
Військовий назвав найнебезпечніші ракети, які рф випускає по Україні
Командир зенітного ракетного дивізіону С-300 Олександр назвав російські ракети, які несуть найбільшу небезпеку для України. Найнебезпечнішою він назвав балістичну Х-47М2 "Кинджал", пише УНІАН.

На другому місці, за словами Олександра, - Х-22. Ці два типи ракет на цьому етапі війни українська ППО не здатна збивати. Ракетами Х-22 озброєний бомбардувальник Ту-22М3. Радіус відхилення цих ракет – п’ять кілометрів.

"Такими ракетами в жодному разі не можна стріляти по містах. Х-22 задумувалися для знищення авіаносців. А вони зараз по нас б’ють, по містах б'ють, це просто дикунство. Наші радари ППО також не можуть їх виявляти. Їх можуть виявляти радіотехнічні війська", - пояснив командир зенітного ракетного дивізіону С-300.

Серед засобів, здатних "бачити" вказані вище ракети, - SAMP-T, Patriot. Вони конче потрібні нашим захисникам просто зараз. Також, наголошує воїн, суттєво розвантажити нашу ППО могли б літаки F-16, адже вони можуть працювати й проти крилатих ракет, БПЛА, і на лінії фронту по наземних цілях ворога.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні