На війні загинув молодий військовий з Волині. ФОТО

0
На війні загинув молодий військовий з Волині. ФОТО
На війні загинув уродженець Каменя-Каширького Олександра Нестерчук. Молодий чоловік щойно нещодавно відзначив своє 25-річчя. Останнім часом він мешкав у Червонограді на Львівщині, пише Полісся.

Ветеринар за освітою він добровольцем вступив спочатку до лав місцевої територіальної оборони, а згодом – одного з підрозділів Збройних сил України. Настигла смерть Героя при визволенні ним окупованого військами Росії півдня України.

У Олександра Нестерчука, котрий служив на посаді кулеметника, залишилися дружина і п’ятирічний син.

Тремтить голос у дідуся, коли розповідає про онука, якого змалку виховував, що зростав на його руках. Пригадує, що Саша ніби відчував свою загибель, заповів коли щось із ним трапиться, поховати в Червонограді. Останню волю покійного виконали. Він знайшов вічний спочинок саме у краї, який став для нього також рідним, як і Камінь-Каширщина. Чин відспівування хороброго захисника відбувся при церкві Пресвятої Богородиці Владичиці України УГКЦ (м. Червоноград). Віддати йому шану прийшли сотні людей, військові, рідні, знайомі-земляки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні