Куди тікатиме путін після програшу у війні з Україною

0
Куди тікатиме путін після програшу у війні з Україною
Президент рф путін вважає, що він виграє війну, яку розв'язав проти України ще вісім років тому, і повномасштабно вторгся 24 лютого 2022 року. Але, ходять чутки, що план втечі для себе і своїх близьких все ж таки вибудовує, пише ТСН.

Телеграм-канал Generall SVR традиційно розповідає деякі цікаві подробиці цього плану путіна на випадок тотального розгрому російських військ в Україні.

«Так звана «спеціальна військова операція» у розпалі, та успіх у ній для російських військ далеко не зумовлений. Поразка у війні для президента росії означатиме кінець його влади та режиму загалом. Сам путін та його оточення усвідомлюють можливість різкої зміни настроїв у країні та не виключають перевороту або революції, якщо хочете, готують плани евакуації з росії. І тут виникає цікаве запитання: «Чи пропустить Туреччина літаки з путіним, сім'єю і тими, хто приєднався до нього до Сирії?». Загалом Ірану та Туреччині вигідно тримати в резерві президента росії у вигнанні, використовуючи його залежно від ситуації як важіль чи предмет торгу. Башара Асада водночас, звичайно, ніхто не питає, а дарма. Вже те, що плани евакуації є і розглядаються екстрено та всерйоз, вельми симптоматично», - пишуть на каналі.

Цей канал регулярно інформує публіку про стан здоров'я путіна, а також про особисте життя диктатора і наближених до нього осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні