26 червня помоліться святій Акіліні: що сьогодні не можна робити

0
-1
26 червня помоліться святій Акіліні: що сьогодні не можна робити
Православна церква 26 червня вшановує день пам'яті святителя Трифілія, який жив в IV столітті і був єпископом міста Левкусії на острові Кіпр, пише УНІАН.

Прикмети 26 червня

багато мошкари з'явилося - погода буде хорошою;
побачити великого овода - до хорошого врожаю пшениці;
собаки катаються по траві - до негоди і опадів;
павуки на заході забираються на павутину - найближчі дні виявляться посушливими.

Що сьогодні не можна робити

Згідно з народними повір'ями, в цю дату категорично заборонено важко працювати. Також не варто скаржитися, пліткувати і сумувати, інакше Всесвіт пошле вам ще більшу кількість проблем. Наші предки вірили, що якщо 26 червня після заходу сонця вийти з дому і далеко відійти від нього, можна накликати на себе порчу або пристріт, тому робити цього не рекомендується.

Що можна робити 26 червня

У цей день найкраще, що ви можете зробити - зібратися за столом всією сім'єю і покликати близьких друзів. Гречка - головний символ дня, тому вона обов'язково має бути присутня на столі. Православна церква рекомендує помолитися святій Акіліні про благополуччя в родині і захист від недругів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні