--> Ті, хто каже, що війна закінчиться у травні - легковажні, - Данілов | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ті, хто каже, що війна закінчиться у травні - легковажні, - Данілов

0
3
Ті, хто каже, що війна закінчиться у травні - легковажні, - Данілов
Говорити про закінчення війни вже цього місяця легковажно, оскільки Росія не така слабка.

Про це повідомляє секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю НВ.

"Я хочу зауважити, що відношусь до тих людей, які чітко розуміють, що Росія не така слабка, як би нам хотілося. І ті люди, які кажуть, що війна закінчиться в травні, або через тиждень - легковажні. Це дуже важкий та багатокомпонентний процес, а допомога наших партнерів зброєю є ключовим на сьогодні моментом визначення ситуації. В залежності від того, що і в які терміни буде постачатися, терези будуть хитатися то в один, то в інший бік", - пояснив Данілов.

При цьому він зазначив, зараз дійсно досягнуто певного паритету - російській армії дуже складно просуватися далі на нашу територію.

"Але я звертаю увагу: те, що стосується літаків, стратегічної авіації, те, що стосується бомбардування нашої території ракетами, що мають дуже потужні вражаючі здатності, все це продовжує працювати по нас майже кожного дня. Агресор діє вже не тільки авіацією, вони залучають підводні човни, флот та багато інших військових компонентів", - зазначив Данілов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні