У РНБО розповіли, коли може закінчитися війна

0
У РНБО розповіли, коли може закінчитися війна
Війна Росії проти України може закінчитися 2024 року, і Україна докладає максимум зусиль для цього. Проте не усе залежить від нас.

Про це в ефірі телемарафону сказав секретар РНБО Олексій Данілов.

"Я би дуже хотів, щоб війна в 24-му році закінчилася. Ми для цього будемо робити все необхідне. Але тут треба бути щирим і сказати, що не все від нас залежить... Дуже багато залежить від партнерів", – акцентував він.

"Путіна вже нічим не роздратуєш, він хворий"
На жаль, деякі наші партнери є доволі стриманими у питанні постачання озброєння певного виду у належній кількості. Даніло наголосив, що вони повинні нарешті припинити сумніватися в доцільності передавання зброї.

"Вони хвилювались, що можна було роздратувати Путіна... Ви цю мерзоту нічим вже роздратувати не можете, вона хвора на голову. Робити якісь там далекоглядні висновки, якісь дипломатичні реверанси стосовно Росії – це марна трата часу. Нам треба перемога і вона обов’язково буде", – запевнив секретар РНБО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні