Як схуднути за допомогою кави

0
3
Як схуднути за допомогою кави
Популярний ранковий напій може допомогти вам схуднути.

Про це пише Медправда.

Кава містить кілька стимуляторів, що сприяють спалюванню жиру. Один із них – кофеїн, який допомагає сконцентрувати увагу та прискорює обмін речовин. До того ж він містить такі речовини, як теобромін, теофілін і хлорогенну кислоту, які уповільнюють всмоктування вуглеводів. Чи означає це, що кава є чудовим засобом для схуднення?
Вчені одностайні на думці: якщо хочете скинути зайву вагу, зверніться до правильного харчування та спорту. Але і вживання цього ароматного напою допоможе підтримувати форму. Адже він пригнічує апетит та сприяє покращенню метаболізму.Пийте окремо від їжі. У день допустимо – 3-5 чашок кави. Можливо, з невеликою кількістю нежирного молока.


Проте у цього правила є обмеження. Річ у тому, що кофеїн прискорює термогенез, так званий процес, спрямований на вироблення тепла, наприклад, шляхом жирових відкладень. І він активніше відбувається у молодих і худорлявих людей у порівнянні з тими, хто страждає на зайву вагу.

Вчені також порівняли вплив звичайної кави та кави без кофеїну на спалювання жиру у людей з нормальною вагою та тих, хто страждає на ожиріння. Виявилося, що споживання кави прискорює метаболізм у тих, хто не має зайвих кілограмів.
Такий ефект спостерігався у 29% худеньких жінок та у 10% – повненьких. При цьому звична кава була ефективнішою, ніж без кофеїну.
Чому ж тим, хто полюбляє каву, не вдається швидко схуднути? Відповідь проста. По-перше, кофеїн викликає звикання. А по-друге, ми часто п'ємо його разом з усілякими солодощами. А вони дуже калорійні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні