Як правильно варити яйця

0
0
Як правильно варити яйця
Американець на ім'я Девід Філч, у своєму TikTok зазначив, що існує метод варіння ідеальних яєць. Чоловік каже, що вся справа у температурі води. Деякі люди звикли класти яйця вже в киплячу рідину, від цього потім вони набувають зеленого відтінку.

Про це пише Ukr.Media.

«Такий ефект дає сульфід заліза, який може викликати у людини таку хворобу, як ентерит (прим. ред.: запальний процес у ділянці тонкого кишечника, що призводить до дисфункції органу та супроводжується дистрофічними змінами слизової оболонки», — пояснив Девід.

Замість звичного методу варіння, чоловік пропонує опускати яйця в холодну воду ще до того, як поставити її на вогонь. Девід каже, що туди потрібно додати ложку солі та варити яйця рівно 8 хвилин.

Після цього Філч пропонує не витягувати їх одразу, а потримати у тій воді, в якій готувалися, ще 5 хвилин і лише потім перемістити в холодну.

«При правильному приготуванні яйця його жовток має бути оранжево-жовтого відтінку, тоді це не є небезпечним для вживання в їжу», — зазначив чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Як правильно варити макарони Як правильно варити макарони
01 листопада, 2023, 20:29
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні