--> За відмову вакцинації - до в‘язниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За відмову вакцинації - до в‘язниці

8
9
За відмову вакцинації - до в‘язниці
Всі люди, які проживають в Австрії, повинні вакцинуватися від коронавірусу в обов'язковому порядку.

Про це повідомляє Кориспондент.

Уряд Австрії розглядає законопроект про обов'язкове щеплення від ковіду, який за відмову від щеплень передбачає величезний штраф або ув‘язнення.

Згідно з документом, з лютого 2022 року всі особи, які проживають в Австрії, повинні зробити два щеплення від коронавірусу в обов'язковому порядку. У разі відмови штраф становитиме 3,6 тисяч або 7,2 тисяч євро - для тих громадян, які проігнорують повідомлення влади двічі.

Якщо людина не може або не хоче сплачувати штраф, її на чотири місяці відправлять до в'язниці.

Від вакцинації планують звільнити людей із протипоказаннями до щеплень, вагітних та підлітків до 12 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас в Австрії вакцинацию тоталі відмінили. Не робіть обмани людей!
Відповісти
Неправда. Це просто обговорюють і є такі радикальні пропозиції від законотворців. Офіційно такого рішення немає і не буде скоріш за все.
Відповісти
Ого! А якже європейські цінності,свобода вибору? Ще оголосіть хресний хід.Середньовіччя якесь!
Відповісти
Хто проплатив вам за росповсюдження цієї БРЕХНІ ?!
Відповісти
Це може "вкид" для перевірки реакції громадян. А там дивись і в нас це захочуть зробити. Обмеження для невакцинованих не зменшують не дивлячись на колір зони.
Посилаються на Європу, а там же населення переважно вакциноване, а захворюванність не спадає. Може з вакциною щось не те ніхто про це не подумав?
Відповісти
це шлюшко планує внести такий законопрожект ?
Відповісти
Адольф таки мав рацію. І антену теж..
Відповісти
Мене звати Ізабелла Ітан, я ділюся цим у світовій мережі на основі моєї справжньої життєвої історії, я хочу, щоб світ знав про доктора. Алаба, велика людина, яка є могутньою і чесною, у мене були проблеми з чоловіком і він розлучився зі мною, просто тому, що я не мала від нього дитини після 9 років шлюбу, і я шукаю допомоги всюди, я знаю, що хтось міг би мені допомогти і подивіться саме оголошення в Інтернеті, яким поділилася жінка, яка розповідає про доктора Алабу. Щоб отримати приклад того, як він отримав від нього допомогу протягом 24 годин, я швидко зв’язався з доктором Алабою. Зразок для наслідування також сказав мені, що він допоможе мені з моєю проблемою протягом 24 годин. Я не була впевнена в його словах, поки що він повернув мого чоловіка менше ніж за 24 години, і після повернення мого чоловіка я найщасливіша жінка в світі, тепер я вагітна своїм маленьким сином, я сьогодні свідчу, тому що Я сказав доктор алаба. Модель, про яку я повідомлю світ про нього, і навіть для тих, хто потребує вирішення своїх життєвих проблем, зв'яжіться з ним сьогодні і знайдіть своє рішення за адресою: dralaba3000@gmail.com або зв'яжіться з ним у WhatsApp і Viber за цим номером: +1(425) 477-2744
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні