«Укрзалізниця» планує повернути двоповерхові поїзди

0
1
«Укрзалізниця» планує повернути двоповерхові поїзди
«Укрзалізниця» планує повернути на рейси двоповерхові пасажирські поїзди, які раніше їздили у напрямку Київ-Харків,

Про це розповів голова «УЗ» Олександр Перцовський на форумі «Велике будівництво: нова залізниця» у середу, 10 листопада, пише FaceNews.

Перцовський розповів про двоповерхові поїзди Skoda EJ675, у яких по шість двоповерхових вагонів і по сорок шість місць першого класу та 590 місць другого класу. Їх купили перед чемпіонатом з футболу Євро-2021 і після цього капітально не ремонтували.

«Під парканом кілька років стояли двоповерхові Skoda, що полюбилися пасажирам. Ми пообіцяли рік тому, що це зміниться» - заявив Перцовський.

Відомо, що електропоїзд виведуть в експлуатацію до кінця поточного року і потім на початку першої чверті наступного року. Ремонт поїздів розпочали у лютому на підприємстві компанії ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні