У Польщі прибиральниця поїзда обікрала українку

0
У Польщі прибиральниця поїзда обікрала українку
В Польщі прибиральниця потяга обікрала українку. У неї вона поцупила гроші, платіжні картки та фірмові навушники.

Про це пише видання Ukrayina.pl.

Як стало відомо, інцидент стався в Руді Шльонській. Там 38-річна місцева мешканка міста Ґлівіце, яка працює прибиральницею у польському потязі, пограбувала українку.

Жінка розповіла поліції, що вона вийшла з потяга і забула в ньому сумочку, в якій було 3000 злотих, фірмові дорогі навушники та платіжні картки. Українка намагалася самотужки повернути своє майно, але всі її спроби були безуспішними – речі ніхто не бачив, а що сталося з сумочкою – невідомо.

Пізніше правоохоронці запросили у перевізника запис з відеокамер. На них видно, що україна виходить з вагона без сумки. Довгий час залишена річ жінки нікого не цікавила. Проте згодом у вагон зайшла прибиральниця, побачила безхазяйну сумку, накрила її пакетом та забрала з собою.

Згодом підозрювану затримала поліція. Їй загрожує до 3 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні