--> Пошкоджена стеля та двері: у Польщі українець розгромив приміщення залізниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пошкоджена стеля та двері: у Польщі українець розгромив приміщення залізниці

0
0
Пошкоджена стеля та двері: у Польщі українець розгромив приміщення залізниці
У Польщі поліція затримала уукраїнця, який декілька місяців тому розгромив приміщення залізниці, завдавши серйозних збитків.

Про це пише УНН.

У поліції Польщі повідомляють, що декілька місяців тому до правоохоронців надійшло повідомлення про погром у відремонтованих приміщеннях залізниці. Була пошкоджена підвісна стеля, електричні та телекомунікаційні установки, кондиціонер, вентиляція, комп’ютери, жалюзі та двері. Вартість збитків оцінили в 66 тисяч злотих.

Зловмисника вдалося знайти 21 жовтня завдяки особистим речам, які він залишив на місці пригоди. Поліцейські швидко вийшли на його слід та подали на нього в розшук. Виявилося, що підозрюваний — громадянин України. Його пошуки ускладнювались через те, що той не мав постійного місця проживання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні