26-річному українцю у Польщі загрожує 10 років в'язниці: що сталося

0
26-річному українцю у Польщі загрожує 10 років в'язниці: що сталося
26-річний українець перебував у стані алкогольного сп’яніння і хотів дати поліцейським хабар.

Про це пише inPoland.

Співробітники поліції Глівіце зупинили водія, який дуже небезпечно поводився на дорогах міста. Поліцейські зацікавилися пасажирським “Мерседесом”, водій якого поводився надто небезпечно. Вони зупинили водія на вул. Дольних Валів у Глівіце.

Проведена перевірка на стан алкогольного сп’яніння підтвердила підозри правоохоронців – водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Дізнавшись, що його візьмуть під варту, чоловік запропонував поліцейським хабар у розмірі 3 000 злотих. Він був переконаний, що таким чином омине відповідальності.

Чоловіка затримали. На вимогу прокуратури Окружний суд у Глівіце тимчасово заарештував 26-річного громадянина України.

За керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Однак покарання за спробу підкупу поліцейських є набагато вищим і становить до 10 років ув’язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні