«Прив’язана свічка та випалені органи»: на волинському кладовищі жорстоко вбивають тварин. ВІДЕО

1
-11
«Прив’язана свічка та випалені органи»: на волинському кладовищі жорстоко вбивають тварин. ВІДЕО
На кладовищі у Нововолинську невідомі закатували і вбили собаку, що мешкав в хаті поряд з цвинатрем.

Про це повідомляє Буг.

Поряд з кладовищем у Нововолинську, що біля Низкинич, вбили собаку на кличку Лорд. А через деякий час мертвим знайшли і кота, що постійно там гуляв. На кладовищі почали звірсько вбивати безпритульних та домашніх тварин, тому тепер туди бояться ходити і люди.

Господарка вбитого Лорда розповідає подробиці інциденту.

«Це сталось вночі. Ці нелюди вдерлись на подвіря, взяли тряпку на порозі, задушили мого Лорда. Окрім цього у собаки до живота була прив’язана свічка та випалені органи», – розповіла жінка.

13-го жовтня, ввечері стало відомо про ще один випадок жостокого поводження з тваринами – біля кладовища задушили кота. Тіло тварини знайшли з обмотаною навкло шиї стрічкою, розрізаним животом та з випаленими органами.

Як розповіли жителі ближніх дач, на кладовищі ввечері інколи можна помітити запалені свічки на стежках, кістки та незрозумірі символи. Невідоми руйнують памятники, спалюють та прибивають цвяхом до них мишей.

«Сьогодні вони вбили і закатували тварину, завтра це може бути – людина», – зазначають мешканці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так Бандера робив та й нам велiв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні