Топ-7 фільмів про залежність від соцмереж

0
0
Топ-7 фільмів про залежність від соцмереж
Складно уявити сучасне життя без соцмереж, де ми спілкуємося чи вчимося. Однак, постійне користування ними перетворюється у залежність. Особливо це відчули користувачі, коли стався глобальний збій напередодні.

Про це пише 24 канал.

Пошук

Рік: 2018
Оригінальна назва: Searching
Жанр: драма, детектив, трилер
Країна: США

Девід Кім, який страшенно любив свою доньку Марго, робив усе можливе, щоб вона почувалася у безпеці. Однак, одного дня вона пропала і ніхто не знає, що з нею сталося. Після 37-ми годин батько зламав комп’ютер доньки й зрозумів, що він зовсім її не знає. Єдиний шанс для Девіда знайти Марго — іти за її цифровими слідами, поки вона не пропала назавжди.

Сфера

Рік: 2017
Оригінальна назва: The Circle
Жанр: фантастика, драма, трилер
Країни: США, ОАЕ, Франція

Події фільму зображають у недалекому майбутньому. Щоб потрапити на омріяну роботу у компанію "Сфера", молода дівчина Мей проходить співбесіду. Справивши гарне враження, дівчина отримує роботу і стає частиною експерименту, який має вразити весь світ. Компанія введе в одну базу усі дані користувачів соцмереж – однак, згодом дівчина зрозуміє, що це пастка.

Ідеальні незнайомці

Рік: 2017
Оригінальна назва: Perfetti sconosciuti
Жанр: комедія, драма
Країна: Італія

Друзі збираються за одним столом, щоб повечеряти й поговорити на банальні теми. Всі гості прийшли парами, окрім Пеппи. Що головне – друзі впевнені, що між ними немає жодних секретів. І тут, одному з них приходить в голову ідея – покласти всі телефону на стіл і вголос читати повідомлення, які приходять. Теплий вечір стає дуже прохолодним.

Інгрід їде на Захід

Рік: 2017
Оригінальна назва: Ingrid Goes West
Жанр: комедія, драма
Країна: США

Інгрід Торбурн, молода жінка, яка має певні проблеми із психікою, стає одержимою Тейлор Слоун, зіркою соцмереж, яка, як їй здається, має досконале життя. Інгрід вирішує кинути все і рухатися на захід, щоб стати подругами з Тейлор.

Соціальна дилема

Рік: 2020
Оригінальна назва: The Social Dilemma
Жанр: драма, документальний
Країна: США

Фільм досліджує небезпечний вплив соціальних мереж на людину, водночас технічні експерти б’ють на сполох щодо своїх власних творінь.

Social Suicide

Рік: 2015
Оригінальна назва: Social Suicide
Жанр: трилер, романтика
Країна: США

У центрі сюжету – розслідування суїциду підлітків, які в житті були залежними від соцмереж і, які залишили безліч записів у блогах та інформації у відеороликах.

Убити за лайк

Рік: 2017
Оригінальна назва: Tragedy Girls
Жанр: комедія, кримінал, жахи
Країна: США

Найкращі подруги, які одержимі популярністю в мережі, наповнюють свій блог темними історіями, новинами про вбивства. Усе відбувається чудово до того часу, поки історії не стають одноманітними. Тоді подруги беруть справу у свої руки та самі починають вбивати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні