Топ-3 продукти, які варто їсти щодня

0
-5
Топ-3 продукти, які варто їсти щодня
Фахівці рекомендують вживати якомога більше сезонних овочів – гарбуз, буряк, морква, а також ягоди, горіхи, в яких зараз найбільше вітамінів, але не варто забувати й про рибу, м'ясні та молочні продукти, крупи, без яких харчування не може бути збалансованим.

Про це пише Українськийц Дощ.

Дієтологиня розповіла про 3 продукти, які необхідні організму абсолютно кожного дня.

Волоський горіх

Він містить кальцій, калій, магній, залізо, фосфор та інші мінерали, а також багатий на клітковину, вітаміни A, B, C, D і E. А також його потрібно зовсім небагато з'їсти для того, щоб отримати необхідну кількість корисних вітамінів та мікроелементів.

Гречана крупа

Вона відмінно збалансована щодо вітамінів та мікроелементів, містить також білок, швидко готується й поєднується з багатьма продуктами.

Варто відзначити, що гречка не викликає нездорових стрибків рівня цукру в крові й не містить глютен, тому підходить для людей із непереносимістю глютену. Також вона багата на антиоксиданти й мінерали та містить велику кількість клітковини.

Білкові продукти

Їх варто розділити на тваринного й рослинного походження.

Якщо ви, наприклад, вегетаріанець, потрібно, щоб у вашому раціоні були боби. А якщо їсте яйця, то еталоном білка безперечно вважають яйця. Їх можна приготувати дуже смачно у вигляді яєчні, омлету та просто зварити, додати в салат, зробити сендвіч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні