Через скаженого кота у селі запровадили карантин та вакцинацію

0
17
Через скаженого кота у селі запровадили карантин та вакцинацію
У Тернопільської області прийняла рішення відправити на карантин село Красносільці. Про це повідомили на сторінці Збаразька міська рада.

У селі Красносільці безпритульна кішка 13 вересня покусала двох чоловіків. Після проведення дослідження фахівців визначили, що тварина була хвора на сказ.

У зв’язку з цим випадком державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Тернопільській районній державній адміністрації та вирішила:

- оголосити територію села Красносільці неблагополучною щодо сказу тварин;

- накласти карантинні обмеження щодо сказу тварин;

- Збаразькій районній державній лікарні ветеринарної медицини провести у цьому пункті вакцинацію собак, котів та сільськогосподарських тварин.

Також було дано відповідні розпорядження, щодо виявлення хворих тварин та проведення профілактичної вакцинації проти сказу мисливських собак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні