Чому не можна їсти з телефоном

1
-4
Чому не можна їсти з телефоном
Лікарка-дієтологиня розповіла, що під час їжі найкраще взагалі ні на що не відволікатися, максимум допустима легка світська бесіда.

Про це повідомляє Жіноче здоров'я.

Спеціалістка зазначає, що ставлення до прийому їжі має бути те саме відношенню до сну, а також рекомендує зробити трапезу особливим ритуалом.

За стіл лікар рекомендує сідати, відклавши всі гаджети і вимкнувши телевізор. Ніщо не повинно відволікати вас від трапези.

«Їсти краще в спокійній обстановці, ретельно налаштувавшись на процес. Не слід харчуватися «від нудьги» – приймати їжу потрібно, коли ви дійсно відчуваєте почуття голоду. А “їжа на бігу”, яка стала звичайним справа в умовах сучасного темпу життя, погано позначається на травленні, оскільки мозок в цьому випадку не отримує потрібних сигналів про насичення», - каже лікарка.

Також дієтологиня наголошує, що під час їжі не варто поспішати кудись і ковтати їжу шматками, слід все ретельно пережовувати і їсти повільно. Для правильного травлення також вкрай важливий емоційний фон, тому не варто сідати за стіл, коли ви відчуваєте тривогу, і таким чином «заїдати» стрес.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неможна тому що можна "випадково" телефон проковтнути)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні