Вакцинуйся, або тестуйся: Кузін розповів про обмеження для нещеплених українців

5
1
Вакцинуйся, або тестуйся: Кузін розповів про обмеження для нещеплених українців
У Міністерства охорони здоров'я розповідають, що покарань для невакцинованих не буде, але будуть дотримуватися іншого принципу.

Про це пише 24 канал.

Ігор Кузін каже, що наразі вакцинація є добровільною, проте щепленим людям буде простіше користуватися послугами чи відвідувати публічні заходи.

«Ми будемо йти за сценарієм європейських країн, коли для невакцинованих створюють максимальні перепони у доступі до публічних місць, де може поширюватися інфекція», - зазначив Кузін.

Він додав, що впевнений, що в Україні не будуть застосувати якісь каральні заходи. Одним зі шляхів, як балансувати між забороною і дозволами, є варіант, коли невакциновані можуть регулярно здавати ПЛР-тести. Результат приносити роботодавцю.

Тобто, принцип вакцинуйся або тестуйся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не можна так принижувати і ущемлятитлюдей !!!!!!
Відповісти
А про порушення прав людини отой пан чув? Вакцинація взагалі то добровільна справа.
Відповісти
пояснюю СПЕЦІАЛЬНО для тупоголових чинуш. невакцинована здорова людина НЕ СТВОРЮЄ загроз для оточуючих, тому що вона не є носієм віруса. натомість носієм віруса є ВАКЦИНОВАНІ, тобто вони створюють загрозу для оточуючих
Відповісти
Чого Ви так вірішили??? Поясніть , будь ласка
Відповісти
А чому?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні