--> На українців чекають проблеми з електропостачанням | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На українців чекають проблеми з електропостачанням

3
4
На українців чекають проблеми з електропостачанням
Україну чекають перебої в енергопостачанні після того, як будуть реалізовані всі пункти Національного плану зі скорочення викидів (НПСВ).

Ппро це today.ua розповів колишній співробітник "Укренерго" Борис Костюковський.

Згідно норм по скороченню викидів, які прописані у Нацплані, вже з 2023 року в Україні повинні будуть припинити роботу кілька великих ТЕС і ТЕЦ. Відключення енергопотужностей неминуче призведе до перебоїв в енергопостачанні не тільки для промислових підприємств, а й для населення.

Суть нормативів НПСВ полягає в тому, що ТЕС і ТЕЦ зобов'язані скоротити кількість викидів в атмосферу, але не завжди це вдається зробити, тому деякі енергопотужності доведеться відключати.

"Ми зараз їх зрушуємо на максимальний термін, який можливо, тому що так вони повинні закритися 31 грудня цього року. Так чи інакше, від зсуву термінів Україна виграє рік, але далі почнуться питання, які треба буде вирішувати з Енергоспівтовариством і Єврокомісією", - описав ситуацію Костюковський.

За словами експерта, на якнайшвидшому виконанні Нацплану щодо викидів наполягають у ЄС. Європейці не беруть до уваги навіть той факт, що Україна знаходиться в інших економічних умовах.

У такій ситуації Україна не зможе без перебоїв проходити періоди пікового навантаження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То за яким фігом ми атомом опромінюємось? Закривайте к монахам ці жахливі коптилки - геть як крематорії освенциму. Тільки ті вбивали за ідею, а ці - за гроші
Відповісти
Якщо ти справжній, а не бот, то увімкни мізки, якщо ти їх маєш, або вмієш вмикати свої мізки та оціни цю писанину. Текст = фейк, бо побудований на одному аспекті питання, який до всього не є важливим.
Відповісти
Та мені - побоку і ти, і твоє соплежуйство. Хай закривають нах ті коптильні, заодно - в єбеня зашлють дизель з його смородом. Цього року - з мережі не взяв жодного кіловата. Тому ваші проблеми - мені пох. Майте так, як голосували. Чао!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні