Перестрілка на концерті: двоє вбитих

1
5
Перестрілка на концерті: двоє вбитих
У результаті стрілянини на концерті реп-музики загинули двоє людей, ще четверо - отримали поранення. Стрілянина сталась в американському місті Сан-Рафаель штату Каліфорнія.

Про це в суботу, 24 липня, повідомила пресслужба місцевої поліції, пише Корреспондент.

Інформацію про перестрілку в південній частині Сан-Рафаеля правоохоронці отримали у ніч на суботу, під час концерту, на який, крім місцевих, прибули також жителі інших міст.

Приїхавши на місце події, поліцейські запобігли спробі втечі учасників перестрілки. Зупинивши їхній автомобіль, всередині правоохоронці побачили чотирьох осіб. Двоє з них були поранені, одна людина - смертельно.

Ще чотирьох поранених поліцейські виявили на місці стрілянини. Їх госпіталізували, проте життя одного чоловіка врятувати не вдалося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громадяни України - рівняємося на США. Кожен день, поліцейські когось уб'ють і навпаки хтось вб'є поліцейського, а крім того ще ці янкі між собою вбивають один одного, десятками убитих за добу. Нормальна демократична країна, дійсно, що хочу те й роблю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні