Поліція оштрафувала студента за годування голубів. ФОТО

1
4
Поліція оштрафувала студента за годування голубів. ФОТО
У британському містечку оштрафували студента за те, що він хотів погодувати голуба, але поліцейський вирішив, що він просто розкидає сміття.

Про це повідомляє 24 канал.

25-річний Ріші Прем з Індії приїхав до Великої Британії на практику. Він навіть не міг здогадуватися, що тут його можуть оштрафувати за співчуття до голуба, адже в його країні це звичайна справа. Однак, студенту довелося заплатити близько 5700 гривень штрафу.

Рімі розповідає, що того дня їв тортилью з начинкою та сидів на лавці у парку в центрі Манчестера. До нього підлетіло декілька голубів і він відірвав маленький шматочок, аби погодувати одного з птахів.

Одразу після цього до нього підійшов поліцейський та виписав йому штраф. Хлопець спробував пояснити правоохоронцеві, навіщо він це зробив, але той його навіть не захотів слухати.

Студент зазначає, що не знав про те, що годувати птахів не можна, мовляв навколо не було ніяких попереджувальних знаків.

Сам хлопець з бідної сім'ї і ця сума добряче вдарила по його кишені. Тим більш, зі слів хлопця, через коронавірус він ще й не може знайти собі роботу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мусара і в Британії мусара...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні