Пасажир маршрутки накричав на жінку з дитячим візочком: що сталося

0
Пасажир маршрутки накричав на жінку з дитячим візочком: що сталося
У Києві 33-річний пасажир маршрутки посварився з 24-річною жінкою, через те, що дитячий візочок начебто перегородив йому вихід. Відео інциденту зафільмував інший пасажир і виклав у соцмережі. На публікацію відреагували правоохоронці.

Про це повідомляє поліція Києва.

«Минулими вихідними у соціальних мережах та багатьох телеграм-каналах була оприлюднена ситуація, яка трапилась у столичній маршрутці. На відео зафіксовано як чоловік, ймовірно, у нетверезому стані, провокує конфлікт з жінкою з немовлям. За фактом публікації співробітники Подільського управління поліції одразу розпочали перевірку та в той же день встановили усіх учасників інциденту», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 24-річна жінка увійшла через задні двері до мікроавтобусу із дитячим візочком та оскільки всі місця були зайняті, встала біля дверей. Порушник, виходячи із транспортного засобу разом із своєю матір’ю обурився тим, що пасажирка перегородила йому вихід, вчинив конфлікт та почав висловлюватися до неї нецензурною лайкою. Окрім того, він навмисно заблокував жінці з дитиною вихід з маршрутки.

Оперативники розшукали 33-річного порушника та доставили його до управління поліції для пояснень. Зловмисником виявився місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Чоловік свою провину визнав.

Інцидент трапився у житловому масиві Куренівка.

Чоловікові оголосили підозру за статтею ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. Санкція статті передбачає штраф або обмеження волі на строк до п’яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні